Logo
Po-Pá: 8.00-16.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.07.2022
Omezení provozu
Vážení zákazníci, chtěli bychom vás informovat o omezení provozu naší společnosti ve dnech 8.8. - 12.8.2022. V uvedených dnech bude naše firma zcela u... číst celé
01.07.2022
Změna sídla společnosti
S účinností od 28.6.2022 došlo ke změně sídla naší společnosti na adresu Vinohradská 1114/76, 618 00 Brno. Došlo tak k završení procesu stěhování do n... číst celé
04.04.2022
Stěhujeme se do většího
Již brzy vám nabídneme naše zboží a služby z nového a většího zázemí. Můžete se na nás těšit na nové adrese Vinohradská 76, Brno - Černovice od 12.4.2... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
13.03.2022
Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
Pro určení vsakovací schopnosti zeminy je nejsprávnější metodou geologický průzkum vč. vsakovací zkoušky provedený odbornou firmou. V případě výstavby... číst celé
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
09.03.2022
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
Při pořízení a zabudování nádrže na dešťovou vodu v kombinaci s některým ze systémů pro její využití je třeba počítat s nutností pravidelné údržby. Na... číst celé
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
04.03.2022
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
Úvodem tohoto článku bychom rádi upozornili, že se věnuje výpočtu velikosti nádrže docela ze široka. Pokud se nechcete zabývat úplnými detaily nebo ne... číst celé
Zobrazit všechny články


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ramaco s.r.o., se sídlem Novoměstská 2170/1c, 621 00 Brno, IČ 04514041, zapsaná u Krajského soudu v Brně , oddíl C, vložka 90356 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
13.03.2022
Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
Pro určení vsakovací schopnosti zeminy je nejsprávnější metodou geologický průzkum vč. vsakovací zkoušky provedený odbornou firmou. V případě výstavby... číst celé
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
09.03.2022
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
Při pořízení a zabudování nádrže na dešťovou vodu v kombinaci s některým ze systémů pro její využití je třeba počítat s nutností pravidelné údržby. Na... číst celé
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
04.03.2022
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
Úvodem tohoto článku bychom rádi upozornili, že se věnuje výpočtu velikosti nádrže docela ze široka. Pokud se nechcete zabývat úplnými detaily nebo ne... číst celé
Vybíráme sběrač dešťové vody do okapového svodu
01.03.2022
Vybíráme sběrač dešťové vody do okapového svodu
V našem e-shopu nabízíme hned několik typů sběračů dešťové vody z okapového svodu. Abychom Vám usnadnili výběr správného typu, připravili jsme tento č... číst celé
Newsletter
Získávejte od nás nejnovější informace
Bezpečný nákup
 

Kde nás najdete

Ramaco s.r.o.

Vinohradská 1114/76 

618 00 Brno - Černovice

Mapka umístění v areálu

Kontakty
Logo
Rainshop.cz
Po-Pá: 8.00-16.00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz