Logo
Napište nám na info@rainshop.cz
Po-Pá: 8.00-16.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
12.01.2023
Zimní akční ceny na vybrané nádrže na dešťovou vodu
Připravili jsme pro vás slevovou akci na vybrané podzemní nádrže na dešťovou vodu. A ať to stojí za to, tak zrovna na ty nejkvalitnější a nejspolehliv... číst celé
25.07.2022
Omezení provozu
Vážení zákazníci, chtěli bychom vás informovat o omezení provozu naší společnosti ve dnech 8.8. - 12.8.2022. V uvedených dnech bude naše firma zcela u... číst celé
01.07.2022
Změna sídla společnosti
S účinností od 28.6.2022 došlo ke změně sídla naší společnosti na adresu Vinohradská 1114/76, 618 00 Brno. Došlo tak k završení procesu stěhování do n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
13.03.2022
Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
Pro určení vsakovací schopnosti zeminy je nejsprávnější metodou geologický průzkum vč. vsakovací zkoušky provedený odbornou firmou. V případě výstavby... číst celé
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
09.03.2022
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
Při pořízení a zabudování nádrže na dešťovou vodu v kombinaci s některým ze systémů pro její využití je třeba počítat s nutností pravidelné údržby. Na... číst celé
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
04.03.2022
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
Úvodem tohoto článku bychom rádi upozornili, že se věnuje výpočtu velikosti nádrže docela ze široka. Pokud se nechcete zabývat úplnými detaily nebo ne... číst celé
Zobrazit všechny články


  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

1. Provozovatel webové stránky Rainshop.cz, společnost Ramaco s.r.o., se sídlem Vinohradská 1114/76, 618 00 Brno, IČ 04514041, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 90356 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz, popř. zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Zboží.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

5. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Ramaco s.r.o., tedy správcem osobních údajů. V určitých případech však může dojít k tomu, že Vaše osobní údaje obdržíme od třetích osob nebo je předáme třetím osobám. Těmito osobami mohou být zejména:

  • naši účetní a daňoví poradci,
  • naší advokáti,
  • naši obchodní partneři,
  • naši IT správci,
  • poskytovatelé datových uložišť,
  • osoby, které nám poskytují marketingové a PR služby,
  • osoby podílející se na zpracování objednávky, dodání zboží a zaplacení ceny a nákladů na dodání zboží, tj., naši dodavatelé platebních služeb (platební brány) a naši dodavatelé přepravních a logistických služeb,
  • orgány veřejné moci (zejména soudy, úřady),
  • orgány činné v trestním řízení (zejména policie a státní zastupitelství).

Vaše osobní údaje můžeme získávat rovněž z veřejně přístupných zdrojů, jakými jsou např. veřejné rejstříky (zejména obchodní rejstřík), živnostenský rejstřík, insolvenční rejstřík nebo katastr nemovitostí. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@rainshop.cz

7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.rainshop.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies. Informace k takovému zpracování naleznete v samostatné sekci "Práce s cookies"

8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
13.03.2022
Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
Pro určení vsakovací schopnosti zeminy je nejsprávnější metodou geologický průzkum vč. vsakovací zkoušky provedený odbornou firmou. V případě výstavby... číst celé
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
09.03.2022
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
Při pořízení a zabudování nádrže na dešťovou vodu v kombinaci s některým ze systémů pro její využití je třeba počítat s nutností pravidelné údržby. Na... číst celé
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
04.03.2022
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
Úvodem tohoto článku bychom rádi upozornili, že se věnuje výpočtu velikosti nádrže docela ze široka. Pokud se nechcete zabývat úplnými detaily nebo ne... číst celé
Vybíráme sběrač dešťové vody do okapového svodu
01.03.2022
Vybíráme sběrač dešťové vody do okapového svodu
V našem e-shopu nabízíme hned několik typů sběračů dešťové vody z okapového svodu. Abychom Vám usnadnili výběr správného typu, připravili jsme tento č... číst celé
Newsletter
Získávejte od nás nejnovější informace
Platby snadno a bezpečně

Zveřejňujeme pouze ověřené recenze uživatelů, kteří u nás provedli nákup a souhlasili se zasláním dotazníku prostřednictvím systému Heureka.cz

Kde nás najdete

Ramaco s.r.o.

Vinohradská 1114/76 

618 00 Brno - Černovice

Kontakty
Logo
Rainshop.cz
Po-Pá: 8.00-16.00
© 2016 - 2023 Ramaco s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz