Logo
Napište nám na info@rainshop.cz
Po-Pá: 8.00-16.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
12.01.2023
Zimní akční ceny na vybrané nádrže na dešťovou vodu
Připravili jsme pro vás slevovou akci na vybrané podzemní nádrže na dešťovou vodu. A ať to stojí za to, tak zrovna na ty nejkvalitnější a nejspolehliv... číst celé
25.07.2022
Omezení provozu
Vážení zákazníci, chtěli bychom vás informovat o omezení provozu naší společnosti ve dnech 8.8. - 12.8.2022. V uvedených dnech bude naše firma zcela u... číst celé
01.07.2022
Změna sídla společnosti
S účinností od 28.6.2022 došlo ke změně sídla naší společnosti na adresu Vinohradská 1114/76, 618 00 Brno. Došlo tak k završení procesu stěhování do n... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
13.03.2022
Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
Pro určení vsakovací schopnosti zeminy je nejsprávnější metodou geologický průzkum vč. vsakovací zkoušky provedený odbornou firmou. V případě výstavby... číst celé
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
09.03.2022
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
Při pořízení a zabudování nádrže na dešťovou vodu v kombinaci s některým ze systémů pro její využití je třeba počítat s nutností pravidelné údržby. Na... číst celé
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
04.03.2022
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
Úvodem tohoto článku bychom rádi upozornili, že se věnuje výpočtu velikosti nádrže docela ze široka. Pokud se nechcete zabývat úplnými detaily nebo ne... číst celé
Zobrazit všechny články


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ramaco s.r.o., se sídlem Vinohradská 1114/76, 618 00 Brno, IČ 04514041, zapsaná u Krajského soudu v Brně , oddíl C, vložka 90356 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje <span">nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@rainshop.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
13.03.2022
Vsakovací zkouška, zbytečnost nebo nutnost?
Pro určení vsakovací schopnosti zeminy je nejsprávnější metodou geologický průzkum vč. vsakovací zkoušky provedený odbornou firmou. V případě výstavby... číst celé
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
09.03.2022
Plánujeme údržbu systémů využití dešťové vody
Při pořízení a zabudování nádrže na dešťovou vodu v kombinaci s některým ze systémů pro její využití je třeba počítat s nutností pravidelné údržby. Na... číst celé
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
04.03.2022
Jak vypočítat potřebný objem nádrže na dešťovou vodu?
Úvodem tohoto článku bychom rádi upozornili, že se věnuje výpočtu velikosti nádrže docela ze široka. Pokud se nechcete zabývat úplnými detaily nebo ne... číst celé
Vybíráme sběrač dešťové vody do okapového svodu
01.03.2022
Vybíráme sběrač dešťové vody do okapového svodu
V našem e-shopu nabízíme hned několik typů sběračů dešťové vody z okapového svodu. Abychom Vám usnadnili výběr správného typu, připravili jsme tento č... číst celé
Newsletter
Získávejte od nás nejnovější informace
Platby snadno a bezpečně

Zveřejňujeme pouze ověřené recenze uživatelů, kteří u nás provedli nákup a souhlasili se zasláním dotazníku prostřednictvím systému Heureka.cz

Kde nás najdete

Ramaco s.r.o.

Vinohradská 1114/76 

618 00 Brno - Černovice

Kontakty
Logo
Rainshop.cz
Po-Pá: 8.00-16.00
© 2016 - 2023 Ramaco s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz