Logo
PO - PÁ: 8.30 - 17.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.02.2019
Začínáme naskladňovat na sezónu
V minulém týdnu jsme zahájili naskladňování nádrží pro tuto sezónu. Aktuálně máme přímo na naší skladové ploše v Brně-Řečkovicích k dispozici tyto nád... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Systémy pro využití dešťové vody uvnitř rodinného domu
27.09.2018
Systémy pro využití dešťové vody uvnitř rodinného domu
Dešťovou vodu můžeme kromě venkovních aplikací, jako je zalévání zahrady či umývání auta, použít také uvnitř domu, a to zejména pro splachování WC a p... číst celé
Zobrazit všechny články


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Rainshop s.r.o., se sídlem Novoměstská 2170/1c, 621 00 Brno, IČ 07795807, zapsaná u Krajského soudu v Brně , oddíl C, vložka 110293 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Systémy pro využití dešťové vody uvnitř rodinného domu
27.09.2018
Systémy pro využití dešťové vody uvnitř rodinného domu
Dešťovou vodu můžeme kromě venkovních aplikací, jako je zalévání zahrady či umývání auta, použít také uvnitř domu, a to zejména pro splachování WC a p... číst celé
Srovnání sběračů dešťové vody
29.07.2018
Srovnání sběračů dešťové vody
V našem e-shopu nabízíme hned několik typů sběračů dešťové vody z okapového svodu. Abychom Vám usnadnili výběr správného typu, připravili jsme tento č... číst celé
Jak velkou vybrat nádrž na dešťovou vodu
26.04.2018
Jak velkou vybrat nádrž na dešťovou vodu
Výběr nádrže na dešťovou vodu ovlivňuje celá řada různých faktorů. U většiny našich nádrží a sestav naleznete doporučení pro jejich použití k velikost... číst celé
Newsletter
Získávejte od nás nejnovější informace
Bezpečná platba

 
Kde nás najdete

Novoměstská 2170/1c 

621 00 Brno - Řečkovice

Budova SMS elektro, vchod vedle bistra, 2.patro

 

Kontakty
Rainshop.cz
PO - PÁ: 8.30 - 17.00
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.